top of page

Leirin aikataulu

Big band -leiri 7-12-vuotiaille puhaltajille ja komppisoittajille!
 

Big band -leirillä pääset musisoimaan rennossa ilmapiirissä innokkaiden ja ammattitaitoisten vetäjien kanssa. Leirillä jaamme osallistujat kahteen eritasoiseen big bandiin. Harjoituksia pidetään niin isoissa bändeissä kuin pienemmissä ryhmissä ja lisäksi luvassa on kaikille osallistujille yhteisiä musiikkituokioita, jotka sisältävät mm. musiikkiliikuntaa, kehorytmiikkaa, liikettä, hengitysharjoituksia ja muuta mukavaa! Jokainen leiripäivä on klo 10-15, jonka lisäksi perjantaina järjestämme päivän päätteeksi konsertin. Leiripäivät sisältävät lounastauon.

Leiriohjelmisto räätälöidään osallistujien mukaan, joten kaikki eritasoiset puhallin- ja komppisoittajat ovat tervetulleita osallistumaan. Leirin kouluttajina toimivat Pop&Jazz Konservatorion kokeneet opettajat.

 

Leiri järjestetään 10.-14.6.2024 Soivassa Pop&Jazz Konservatorion tiloissa osoitteessa Muotoilijankatu 1B, Helsinki.

Leiri päättyy pe 14.6. klo 15 alkavaan konserttiin, jossa molemmat bändit esittävät viikon aikana harjoitellut kappaleet.

Ilmoittaudu mukaan leirille osoitteessa:
https://forms.gle/RxgTBjttAEwzsDAaA

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.4.2024. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!


Leirin hinta on 110€. Hinta sisältää leirillä soitettavien kappaleiden nuotit, lounaat sekä vakuutuksen.

Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta: info@sointijazzorchestra.com

 

Maksuehdot

Lähetämme ilmoittautuneille vahvistuksen sähköpostiin kun leirille on ilmoittautunut minimimäärä osallistujia. Samalla lähetämme maksutiedot leiristä. Maksun myötä ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuminen perutaan yli viikko ennen leirin alkua niin palautamme 50% leirin hinnasta. Jos osallistuminen perutaan alle viikon sisällä leirin alkamisesta, perimme leirimaksun kokonaisuudessaan.

 

Leirin järjestää Sointi Jazz Orchestra ry yhteistyössä Pop&Jazz Konservatorion kanssa.

Big Band -kesäleiri

Leirin opettajat

Jasmin Afaneh

Leirin johtaja ja big bandin kouluttaja Jasmin on innostava ja oppilaslähtöinen pedagogi, jolla on pitkä historia big bandissä soittamisesta sekä ohjaamisesta. Jasminin pääsoittimet ovat trumpetti ja huilu. Jasmin ohjaa leirillä toista big bandia ja yhteisiä musiikkituokioita.

Petteri Hietamäki

Petterin oma big band -kokemus sai aikanaan kipinän big band -leiriltä ja nyt sitä on jo neljältä eri vuosikymmeneltä. Petteristä leirillä tärkein asia on mukava yhdessä tekeminen. Petterin soittimia ovat saksofonit ja huilut.

Mari on iloinen ja innostava opettaja, jolle musiikin merkityksellisin asia on yhdessä soittaminen ja tekeminen. Bändissä soittaminen on parasta! Mari on oman monipuolisen soittokokemuksensa lisäksi ohjannut useita nuoriso big bandeja sekä opettanut muun muassa kaikkia vaskisoittimia. Marin pääinstrumentti on trumpetti.

Mari Vuolahti

Frans on kokenut saksofoninsoiton opettaja ja freelancemuusikko, jonka erityisalaa on jazz- ja pop-musiikki. Fransilla on kattava kokemus opetustyöstä eri-ikäisten oppilaiden kanssa, sekä lisäksi yksilö- ja ryhmäopetuksesta. Kaikkien saksofonien lisäksi Fransilla on sivusoittimina huilu ja klarinetti.

Frans Thomsson

bottom of page