top of page

Sointi Jazz Orchestra & Friends

Taiteiden yö, Etno-Espa, Helsinki

17. elokuuta 2023

VILDÀn esiintyminen Etno-Espan Taiteiden yössä Sointi Jazz Orchestran kanssa on valitettavasti peruuntunut. VILDÁn korvaa Sointi Jazz Orchestra & Friends -kokonaisuus.

Taiteiden yössä 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä Sointi Jazz Orchestra tuo Etno-Espan lavalle mukanaan solistivieraita yhtyeen historian varrelta. Konsertissa kuullaan yhtyeen kantaohjelmiston lisäksi osia Timo Alakotilan big bandille ja harmonikalle säveltämästä monigenreisestä Sinfonia Concertante -teoksesta, joka sai kantaesityksensä tasan 20 vuotta sitten. SJO:n kanssa teosta tulkitsemaan saapuu rovaniemeläinen harmonikkataiteilija Kaisa Ristiluoma. Lisäksi yhtyeen vieraaksi saapuu huikea jazz/soul-laulaja Maja Mannila, joka esittää omia englanninkielisiä kappaleitaan suuren jazzorkesterin säestyksellä.

Kaisa Ristiluoma on rovaniemeläinen muusikko, säveltäjä ja pedagogi, joka vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti Pohjois-Suomessa. Hän toimii laaja-alaisesti musiikin kentällä niin solistina kuin tehden yhteistyötä toisten muusikoiden ja eri taiteenalojen osaajien kanssa.

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r’n’b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa.

bottom of page