top of page

Syyskuussa Sointi Jazz Orchestran solistina kuullaan legendaarista kontrabasisti Anders Jorminia

Syyskuussa Sointi Jazz Orchestran solistina kuullaan legendaarista kontrabasisti Anders Jorminia

Sointi Jazz Orchestran vieraana esiintyvät ruotsalais-kontrabasisti Anders Jormin ja laulaja-sellisti Anni Elif. Songs and Elegies -konsertit kuullaan G Livelab Tampereella ja Helsingissä 20.-21.9.2023.

Sointi Jazz Orchestra saa tällä viikolla vieraakseen kansainvälisesti tunnetun ja arvostetun kontrabasisti Anders Jorminin. Lukuisin palkinnoin huomioitu Jormin on ruotsalainen ECM-levymerkille levyttänyt kontrabasisti ja säveltäjä. Hän on mittavan uransa aikana tehnyt yhteistyöstä lukuisten jazzlegendojen kanssa. Kanssamuusikoina ovat soittaneet mm. Gilberto Gil, Lee Konitz, Elvin Jones, Joe Henderson, Don Cherry, Charles Lloyd, Mike Manieri, Joe Lovano ja Jack DeJohnette.

Konsertin toisena solistivieraana kuullaan ruotsalais-suomalaista Anni Elif Egecioglua. Egecioglu on laulaja, sellisti ja säveltäjä, jonka monipuolinen ääni ja rohkea taiteilijuus ovat vieneet häntä eri puolille maailmaa. Egecioglu työskentelee pääasiassa improvisoidun, klassisen ja kokeellisen musiikin parissa, sekä eri taiteenlajien edustajien, kuten tanssijoiden kanssa. Hän on taiteilija, joka suunnistaa vapaasti eri musiikkigenrejen ja taiteenlajien välillä.

Songs and Elegies -konserttien ohjelmisto on Anders Jorminin käsialaa. Ohjelmisto koostuu Bohuslän Big Bandin julkaiseman Poems for Orchestra -albumin (2020) sävellyksistä, joista Jormin on kirjoittanut Sointi Jazz Orchestralle räätälöidyt sovitukset. Lisäksi konsertissa kuullaan muutamia Jorminin uusia, juuri tätä yhteistyötä varten kirjoittamia sävellyksiä.

Sointi Jazz Orchestra & Anders Jormin & Anni Elif
ke 20.9.2023 @ G Livelab, Tampere
Liput: 32€

to 21.9.2023 @ G Livelab, Helsinki
Liput: 32€

bottom of page